Konceptet

Fredericia Brewpub er et øl-mekka for det voksne og kvalitetsbevidste publikum. Vi har indrettet lokalerne, så du kan nyde godt øl i fred og ro. Ingen høj musik men god akustik, så det er muligt at tale sammen.

I Fredericia Brewpub finder du hele 3 ting samlet på et sted:

Bryggeri

Vi producerer ægte håndbrygget øl i små portioner på 150 - 200 liter på vores lille bryganlæg. Øllet produceres kun til Fredericia Brewpub og du finder det ikke andre steder.

Selve bryganlægget er en pladsbesparende Braumeister 200 liter. Hele brygprocessen foregår i samme enhed. Når brygningen er overstået, pumpes øllet over i en af gærtankene, hvor det lagres i 3-4 uger, før det er færdigt. Herefter tappes det på fustager - og er dermed klar til at blive serveret.

Fredericia Brewpub

Pub

Vi er et "freehouse", dvs. at vi selv bestemmer, hvad vi har på fadølshanerne, så her har du chancen for at smage fadøl, som du ikke kan få andre steder i byen!

En af vores ideer er, at vi ikke serverer det samme fadøl hele tiden. Hver gang en fustage er tom, skifter vi ud i sortimentet. Så du finder stort set altid øl på hanerne, du ikke har prøvet før.

Ud over de 10 fadølshaner, er der også en 11. hane, hvorfra vi serverer real cask ale, en speciel engelsk øl stil, hvor øllet kun indeholder kulsyre, som er frembragt ved 2. gæring på fadet. Den 11. hane vil være i brug, når vi har brygget cask ale.

Er der ikke noget på hanerne, der frister dig, har vi 3 køleskabe med kolde øl, du kan nyde i pubben.

Prøv real cask ale
10 fadølshaner

Bottleshop

Har du brug for en gave til værten/værtinden, til fødselsdag - eller skal du bare nyde en god øl hjemme, så finder du masser af spændende øl i vores reoler.

Vi kan lave små og store gavekurve i et snuptag!

Vi glæder os rigtig meget, til at se dig!

Køb øl til gaver eller egen fornøjelse