Vi tilbyder

Medbragt mad må gerne spises her

Vi har desværre ikke faciliteter til at servere mad for dig, men du er meget velkommen til at tage mad med og nyde det her til en god øl.

Vi kan varmt anbefale mad fra Café Mair's eller Street Food. Tæt på Fredericia Brewpub finder du også Akdeniz Pizza. Er du til et stjerneskud fra Fredericia Fisk? - eller smørrebrød fra Føtex. Bring it on!

I kommoden i pubben finder du både bestik, servietter og salt/peber. Har du brug for tallerkner, så spørg efter dem i baren. I køkkenet står en stor affaldsspand, så du kan rydde op efter dig :)

...husk at rydde op efter dig :)

Maries Stue

Du har mulighed for at låne/leje vores lokale "Maries Stue", hvis du skal holde møde, træf, familiekomsammen, fest, ølsmagning, generalforsamling m.m.
Her er der fin mulighed for at få mad udefra. Vi anbefaler Thinggaard Food, hvor du kan se flere spændende menuforslag.

Der er plads til 25 gæster i "Maries Stue" - dog kun 14 lige nu på grund af Corona restriktioner.

Pr. 1. januar 2021 indføres et servicegebyr, hvis du vil leje Maries Stue med spisning fredag/lørdag. Bestilles maden via os hos Thinggaard Food, bortfalder servicegebyret.

Kontakt Brewpubben, for at høre nærmere om mulighederne.

Maries Stue

Ølsmagning

I pubben kan du købe en ølsmagning, bestående af et glas koldt vand (til at skylle ganen med mellem øllene) og 4 øl (á 15 cl.), som du selv vælger blandt fadøllene.

Er I flere, der skal have ølsmagning, kan vi sagtens arrangere en speciel smagning til jer. Temaet kan f.eks. være frit fra hanerne, et bestemt bryggeri, en bestemt øltype eller et bestemt land. Mulighederne er mange. Kontakt Brewpubben, for at aftale nærmere.

Brewpubbens smagebræt koster 89 kr.

Bryggeri rundvisning

Vores bryggeri er ikke særlig stort, men vi er stolte af lokalerne og vi holder gerne et lille foredrag, hvor vi fortæller om ølbrygningen og håndteringen af fadøl. En rundvisning kan f.eks. afvikles i forbindelse med et arrangement i "Maries Stue"

Firmagaver

Vi er meget fleksible med at pakke gaver.
Vi kan pakke alt fra en enkelt gave til værten/værtinden og til virksomhedens julegave til kunderne og medarbejderne. Gaverne kan bestå af spændende øl fra lokale bryggerier samt spændende danske og udenlandske bryggerier.

Vi kan også lave gavekort, så modtageren af gaven selv kan bestemme, hvad kortet skal bruges til.

Kontakt os gerne, for at høre, hvordan vi kan hjælpe med gaver, hvor det gode øl er i centrum.

Læsestof til håndbryggere

Fredericia huser mange spændende håndbryggere og Fredericia Brewpub er et naturligt mødested for deres fælles hobby. Vi har masser af bøger og ølopskrifter til inspiration - og vi abonnerer på det amerikanske blad "Brew Your Own", som ligger til fri afbenyttelse i pubben (ikke til hjemlån :).

Læs Brew Your Own i brewpubben, mens du nyder en god øl