Vi tilbyder

Medbragt mad må gerne spises her

Vi har desværre ikke faciliteter til at servere mad for dig, men du er meget velkommen til at tage mad med og nyde det her til en god øl.

Vi kan varmt anbefale mad fra Café Mair's eller Urbania Street Food. Er du til et stjerneskud fra Fredericia Fisk? - eller smørrebrød fra Føtex. Bring it on!

Ved kommoden i pubben finder du tallerkner, bestik, servietter og salt/peber. I gangen ved køkkenet står en stor affaldsspand, så du kan rydde op efter dig :)

...husk at rydde op efter dig :)

Maries Stue

Du har mulighed for at låne/leje vores lokale "Maries Stue", hvis du skal holde møde, træf, familiekomsammen, fest, ølsmagning, generalforsamling m.m.
Her er der fin mulighed for at få mad udefra. Vi anbefaler Nordic Food Service, hvor du kan se flere spændende menuforslag.

Der er plads til 20 gæster i "Maries Stue".

Kontakt Brewpubben, for at høre nærmere om mulighederne.

Maries Stue

Ølsmagning

I pubben kan du købe en ølsmagning, bestående af 4 øl (á 15 cl.), som du selv vælger blandt fadøllene.

Er I flere, der skal have ølsmagning, kan vi sagtens arrangere en speciel smagning til jer. Temaet kan f.eks. være frit fra hanerne, et bestemt bryggeri, en bestemt øltype eller et bestemt land. Mulighederne er mange. Kontakt Brewpubben, for at aftale nærmere.

Brewpubbens smagebræt

Bryggeri rundvisning

Vores bryggeri er ikke særlig stort, men vi er stolte af lokalerne og vi holder gerne et lille foredrag, hvor vi fortæller om ølbrygningen og håndteringen af fadøl. En rundvisning kan f.eks. afvikles i forbindelse med et arrangement i "Maries Stue"

Firmagaver

Vi er meget fleksible med at pakke gaver.
Vi kan pakke alt fra en enkelt gave til værten/værtinden og til virksomhedens julegave til kunderne og medarbejderne. Gaverne kan bestå af spændende øl fra lokale bryggerier samt spændende danske og udenlandske bryggerier.

Vi kan også lave gavekort, så modtageren af gaven selv kan bestemme, hvad kortet skal bruges til.

Kontakt os gerne, for at høre, hvordan vi kan hjælpe med gaver, hvor det gode øl er i centrum - evt. suppleret med en pose god kaffe fra Fredericia Kafferisteri.

Læsestof til håndbryggere

Fredericia huser mange spændende håndbryggere og Fredericia Brewpub er et naturligt mødested for deres fælles hobby. Vi har masser af bøger og blade til fri afbenyttelse i pubben (ikke til hjemlån :).

Guf for håndbryggere