Øllet

Vores primære formål med Fredericia Brewpub er, at tilbyde spændende øl til Fredericia. Når du sidder i brewpubben og nyder et godt glas øl, kan du kigge ind i bryggeriet, hvor meget af øllet produceres. Vi brygger 2-3 gange om måneden og du kan nyde vores eget øl på op til 4 af hanerne i pubben. Ud over vores eget øl, inviterer vi andre lokale håndbryggere ind, så de kan brygge øl på anlægget. Det er muligt, fordi Fredericia summer af gode håndbryggere og de er med til at give større variation i det øl, vi serverer.

Vi har en mission om hele tiden at skifte ud i ølsortimentet. Udgangspunktet er, at når en fustage er tom, skifter vi til en anden øl. Dermed venter der vores kunder nye øloplevelser hver gang de besøger os.

Vi er meget lydhøre overfor forslag fra kunderne, når det gælder øludvalget.

Hvad er der på hanerne i dag? (18. feb. 2020)

Øl fra Fredericia Brewpub

De øl, som vi selv producerer i bryggeriet, er valgt ud fra, hvad vi selv synes om. Vi skifter løbende ud i sortimentet.
Her er nogle af de øl, som vi bryggede, som de første:Het Anker

Der findes mange lande, der skal fremhæves, når vi taler om spændende øl. Men Belgien har en stor plads hos os. Det belgiske øl er smagfuld og fantastisk. En virkelig øloplevelse.
I Belgien findes mange gode bryggerier men især et bryggeri mestrer den klassiske belgiske ølstil. Det er det lille familieejede bryggeri Het Anker, der ligger i den nordlige del af Belgien - midt mellem Bruxelles og Antwerpen. Het Anker kan dateres tilbage til 1471 og flere af øllene brygges efter opskrifter, der er flere hundrede år gamle.

Fredericia Brewpub er et freehouse og vi bestemmer selv, hvad der skal på fadølshanerne. Alligevel har det fra første færd været et ønske, at få Het Ankers øl på hanerne, så vores kunder kan nyde dette fantastiske øl.

Andre øl på hanerne

Vi vil gerne præsentere vores kunder for spændende øl fra lokale bryggerier og andre inden-/udenlandske bryggerier. Derfor finder du fra tid til anden øl fra lokale bryggerier som f.eks. Kolding Gårdbryggeri, Gamborg Bryghus og Fri Bryg. Af andre danske bryggerier finder du f.eks. Åben og Ebeltoft Gårdbryggeri.

På den udenlandske front spreder vi os meget, men især et bryggeri er faldet i vores kunders smag. Det er bryggeriet Ayinger, der ligger syd for München.

Er du til en kølig pilsner, så har vi selveste pilsnerens moder på hanen. Det er Pilsner Urquell fra byen Plzen i Tjekkiet.
Et par gange om året har vi endda helt frisk og upasteuriseret Urquell på hanen. Det smager fantastisk.