Øllet

Vores primære formål med at åbne Fredericia Brewpub er, at tilbyde spændende øl til Fredericia. Når du sidder i brewpubben og nyder et godt glas øl, kan du kigge ind i bryggeriet, hvor meget af øllet produceres. Når anlægget er kørt helt ind, brygger vi en gang om ugen og du kan nyde vores eget øl på 4 af hanerne i pubben. Ud over vores eget øl, inviterer vi andre lokale håndbryggere ind, så de kan brygge øl på anlægget. Det er muligt, fordi Fredericia summer af gode håndbryggere og de er med til at give større variation i det øl, vi serverer.

Vi har en mission om hele tiden at skifte ud i ølsortimentet. Udgangspunktet er, at når en fustage er tom, skifter vi til en anden øl. Dermed venter der vores kunder nye øloplevelser hver gang de besøger os.

Vi er meget lydhøre overfor forslag fra kunderne, når det gælder øludvalget.

Hvad er der på hanerne i dag? (18. feb. 2020)

Øl fra Fredericia Brewpub

De øl, som vi selv producerer i bryggeriet, er valgt ud fra, hvad vi selv synes om. Vi skifter løbende ud i sortimentet.
Her er nogle af de øl, som du kan stifte bekendtskab med (og læg nu mærke til, hvor fantastisk kreative vi har været ved navngivning af øllet):Het Anker

Der findes mange lande, der skal fremhæves, når vi taler om spændende øl. Men Belgien har en stor plads hos os. Det belgiske øl er smagfuld og fantastisk. En virkelig øloplevelse.
I Belgien findes mange gode bryggerier men især et bryggeri mestrer den klassiske belgiske ølstil. Det er det lille familieejede bryggeri Het Anker, der ligger i den nordlige del af Belgien - midt mellem Bruxelles og Antwerpen. Het Anker kan dateres tilbage til 1471 og flere af øllene brygges efter opskrifter, der er flere hundrede år gamle.

Fredericia Brewpub er et freehouse og vi bestemmer selv, hvad der skal på fadølshanerne. Alligevel har det fra første færd været et ønske, at få Het Ankers øl på hanerne, så vores kunder kan nyde dette fantastiske øl.

Andre øl på hanerne

Vi vil gerne præsentere vores kunder for spændende øl fra lokale bryggerier og andre inden-/udenlandske bryggerier. Derfor finder du fra tid til anden øl fra lokale bryggerier som f.eks. Åben, Trolden, Fri Bryg og Ugly Duck. Af andre danske bryggerier finder du f.eks. Ebeltoft Gårdbryggeri, Warwik og Klosterbryggeriet.

På den udenlandske front spreder vi os meget, men især et bryggeri er faldet i vores kunders smag. Det er bryggeriet Ayinger, der ligger syd for München.