Historien om Fredericia Brewpub / 2021

Indholdsfortegnelse

2. coronanedlukning
1. regnskab (dækker 2019-2020)

2. coronanedlukning

Pandemien lukker danmark ned for 2. gang. Nedlukningen bliver lang og først i marts måned begynder regeringen at lempe på restriktionerne. En brewpub er noget af det sidste, der bliver lukket op og sidst i marts fremlægger regeringen en plan, der viser, at vi kan åbne for servering den 6. maj.

I nedlukningsperioden brygger vi ufortrødent alt det øl, vi har kapacitet til. I januar og februar får vi næsten ryddet op på hylderne med flaskeøl. Vores overlevelsespakker er en succes. Vi tjener ikke noget på salget - men vi får ryddet op.

I nedlukningsperioden holder vi åben for salg af flaskeøl og fadøl to go hver fredag. På trods af, at vejret ikke altid er lige godt, er der flere af vores trofaste gæster, der kommer forbi, for at købe en fadøl. En fantastisk opbakning.

Vi har også tid til at få lavet en del mindre og større projekter i pubben, godt hjulpet på vej af Lars Egebjerg, der yder en kæmpe indsats for os. Med hans hjælp, får vi bl.a. lavet følgende:

1. regnskab (dækker 2019-2020)

Brewpubbens første regnskab er imødeset med spænding. De første beregninger tyder på et lille overskud og det er vi slemt stolte af. Coronaen har jo været en betingelse i en meget stor del af pubbens åbningstid.

Videre til 2022