Historien om Fredericia Brewpub / 2021

Indholdsfortegnelse

2. coronanedlukning
1. regnskab (dækker 2019-2020)

2. coronanedlukning

Pandemien lukker danmark ned for 2. gang. Nedlukningen bliver lang og først i marts måned begynder regeringen at lempe på restriktionerne. En brewpub er noget af det sidste, der bliver lukket op og sidst i marts fremlægger regeringen en plan, der viser, at vi kan åbne for servering den 6. maj.

I nedlukningsperioden brygger vi ufortrødent alt det øl, vi har kapacitet til. I januar og februar får vi næsten ryddet op på hylderne med flaskeøl. Vores overlevelsespakker er en succes. Vi tjener ikke noget på salget - men vi får ryddet op.

I nedlukningsperioden holder vi åben for salg af flaskeøl og fadøl to go hver fredag. På trods af, at vejret ikke altid er lige godt, er der flere af vores trofaste gæster, der kommer forbi, for at købe en fadøl. En fantastisk opbakning.

Vi har også tid til at få lavet en del mindre og større projekter i pubben, godt hjulpet på vej af Lars Egebjerg, der yder en kæmpe indsats for os. Med hans hjælp, får vi bl.a. lavet følgende:

I løbet af marts og april måned ser det ud til, at Danmark undgår en 3. Coronabølge og regeringen beslutter, at fremskynde åbningen af Danmark. Onsdag den 21. april kan vi derfor lukke op igen, dog med en række restriktioner. Bl.a. har regeringen besluttet, at gæsterne skal booke bord mindst 30 minutter i forvejen. Det er der ikke mange restauranter, barer o.l., der har forståelse for, idet det forhindrer de impulsive gæster i, at komme ind.
Heldigvis forsvinder reglen hurtig igen (6. maj) og gæsterne begynder så stille at vende tilbage.

1. regnskab (dækker 2019-2020)

Brewpubbens første regnskab er imødeset med spænding. Regnskabet ender med et lille overskud og det er vi slemt stolte af. Coronaen har jo været en betingelse i en meget stor del af pubbens åbningstid.

Håndbryggerne gør deres indtog

I 1. kvartal 2021 begynder lokale håndbryggere for alvor at gøre deres indtog i Fredericia Brewpub. Standarden i det lokalbryggede håndbryg er meget høj og vi vil derfor gerne give Fredericia muligheden, for at smage deres gode produkter.

I forbindelse med Fredericias fejring af udfaldet fra Fredericia 6. juli 1849, har vi genoplivet Frederikodde Håndbrygs 6. juli øl. Vi inviterede håndbryggere til at komme med deres bud på en 6. juli øl og et dommerpanel udvalgte Rasmus Jochumsens 6. Juli Festøl.

Et meget koncentreret dommerpanel igang med at finde 6. juli øllet anno 2021 (11. mar. 2021)

Rasmus Jochumsen igang med at brygge 6 Juli Festøl (24. mar. 2021)

Jan Refsing (Bryghus nr. 9) serverer No Nonsens IPA, brygget på Løkken Bryghus (24. mar. 2021)

Søren Pedersen tapper Tour de Biere øl (1. maj 2021)

Videre til 2022